Live While We're Young
Welcome!!
Trenutno se nalazite na prvom hrvatskom forumu o Hello Kitty i modi! Registrirajte se te upoznajte najbolju forumsku ekipu,pridružite se u raspravama o modi i Hello Kitty. No,na ovom forumu možete razgovarati o drugim aktualnim temama osim o HK i modi! Vaši najdraži glazbenici,glumci,serije,filmovi - sve se to nalazi u našem Fun corneru. Zato,registrirajte se na forum,jer ćete vaše iskustvo na našem forumu pamtiti još dugo,dugo vremena.
Uživajte!
Vaš Admin & Mod TEAM

Stigao je Firefox 4

View previous topic View next topic Go down

Stigao je Firefox 4

Post by Elheonor* on Thu Mar 24, 2011 5:22 pmNakon nekoliko mjeseci razvoja i ne manje od 10 beta izdanja, konačno je izašao Firefox 4. Ambiciozni Mozilla preglednik ne obećava samo da će biti brži od prethodnih verzija, već i znatno moderniji.

Firefox 4 donosi Firefox Sync koji vam omogućava da sinkronizirate svoje bookmarke, povijest pretraga, lozinke i sl. preko različitih računala i pametnih telefona. Također donosi multi-touch i novi JavaScript engine, a tu je i podrška za HTML 5.

Firefox 4 ulazi na tržište preglednika u zanimljivom trenutku. Ne samo da se Microsoft vratio u igru sa svojim Internet Explorerom 9, već i Googleov preglednik Chrome nastavlja sve više dobivati na popularnosti širom svijeta.

Neke karakteristike poput tabova na vrhu, ekstenzija i add-ons (programa kompatibilnih s preglednicima) koji su nekoć izdvajali Firefox od ostalih, sada su postale standardne karakteristike gotovo svih glavnih preglednika i platformi.

Novi Firefox 4 je brži, bolje radi i bez sumnje je da će se sasvim dobro nositi s oštrom konkurencijom.
avatar
Elheonor*
Administratorica
Administratorica

Broj postova : 7010
Join date : 2009-09-22
Age : 17
Lokacija : Iza tebe ♥

View user profile http://livewhilewereyoung.omgforum.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum