Live While We're Young
Welcome!!
Trenutno se nalazite na prvom hrvatskom forumu o Hello Kitty i modi! Registrirajte se te upoznajte najbolju forumsku ekipu,pridružite se u raspravama o modi i Hello Kitty. No,na ovom forumu možete razgovarati o drugim aktualnim temama osim o HK i modi! Vaši najdraži glazbenici,glumci,serije,filmovi - sve se to nalazi u našem Fun corneru. Zato,registrirajte se na forum,jer ćete vaše iskustvo na našem forumu pamtiti još dugo,dugo vremena.
Uživajte!
Vaš Admin & Mod TEAM

7 milijuna fanova na Facebook stranici Lea Messija u samo 7 sati

View previous topic View next topic Go down

7 milijuna fanova na Facebook stranici Lea Messija u samo 7 sati

Post by Elheonor* on Sun Apr 10, 2011 7:24 pm

Prema mnogima najbolji nogometaš svijeta Leo Messi otvorio je u srijedu svoju fan stranicu na Facebooku. U samo prvih sedam sati ovu stranicu je 'lajkalo' gotovo sedam milijuna fanova.

Argentinac koji igra za FC Barcelonu je i sam bio iznenađen svojom popularnošću. U poruci je na svojoj Facebook stranici napisao: "Hola! Dobrodošlica za sve. Najljepša vam hvala za veliki broj poruka koje sam primio. Jako sam uzbuđen. Od sada ćemo biti bolje povezani... preko Facebooka", napisao je Messi.Premda je Lady Gaga prošlog ljeta nadmašila Baracka Obamu u broju fanova na Facebooku, ne možemo se sjetiti nijedne zvijezde koja je milijunsku brojku dosegla ovako brzo.

Stoga je lako moguće da je Messi rekorder u brzini kojom je okupio sedam milijuna fanova na ovoj megapopularnoj društvenoj mreži.
avatar
Elheonor*
Administratorica
Administratorica

Broj postova : 7010
Join date : 2009-09-22
Age : 17
Lokacija : Iza tebe ♥

View user profile http://livewhilewereyoung.omgforum.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum